Sinds 1975 een begrip in Eersel.

Sinds 1975 is Salon Den Barbier in het hart van het prachtige Eersel te vinden. In een gemoderniseerde ruime salon werken wij met een klein team met passie en beleving zodat een bezoek aan ons meer is dan een behandeling aan de kapper.

Wij beloven u een behandeling om u een optimale gezondheid van haar en hoofdhuid te bieden.
Dit is zowel voor dames als heren. Een heerlijke hoofdhuidmassage en verzorgende rituelen maken dat onze klanten graag terugkomen. Wij zijn trots op een grote groep vaste klanten die onze kwaliteiten en de sfeer in de salon weet te waarderen.
Als team zijn wij er voor onze vaste en nieuwe klanten.

Ook houden wij onze kwaliteit op peil met bijscholing en trainingen. Als team vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste kleurtrends en technieken. In een ontspannen sfeer creëren wij de kleur die u als klant laat stralen.

Wij hechten waarden aan rust, en ontspanning voor u tijdens een bezoek aan ons.
Dit vertaalt zich in het resultaat en het gevoel waarmee u naar buiten gaat.

Binnen Salon Den Barbier werken we met prachtige kwaliteitsproducten. Voor uw haar, hoofdhuid en baard! We helpen u graag met een persoonlijk product advies, zodat u thuis dit salon fijne gevoel kunt ervaren.

Maar het belangrijkste blijft dat u zich welkom voelt in onze salon en tevreden naar buiten gaat. Dit is ons heel veel waard!

Bel gerust voor een afspraak. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur op ’t Hint.

Graag tot ziens!

Warme groet,
Team Den Barbier

Maak kennis met het team

Het team van den Barbier bestaat uit professionele en gepassioneerde kappers. Iedere kapper bij Den Barbier is geschoold en voldoet aan de hoogste kwaliteit. Wanneer mogen wij u knippen?